Bosanske erotske price. Pojebao sam pohotnu susjedu

Drvosece u sumi EROTSKA PRICA

Bosanske erotske price

Ležao sam na desnom boku, kad sam čuo tiho otvaranje vrata. Ustao sam od stola a koljena su mi klecala. Digao mi se kao magarcu, ali nisam mogao da je spopadnem jer smo bili svi. Neprestano je gledala u nas, kako se virtuozno jebemo. Objavljeno: 2012-12-14 21:30:57 Vrati se nazad na. Svidjelo mi se, bolan, kako ne bi. Većina muške populacije mamu je gutala pogledima.

Next

Da sam ja neko

Bosanske erotske price

Prebacivši nogu preko noge koljenom je dotakla njegovu nogu a suknja joj se povukla više nego bi to bilo normalno. Dogovorili smo Dan I vrijeme na jednu sedmicu ranije, mjesto sastanka je Lovacka kuca na Vucijaku. Pojebali smo se tri puta, nije marila na činjenicu da nas Martina čuje, bila je glasna i preglasna, histerisala je na mom kurcu. Tvoja majka je savršena jebačica, ali tvoja pičkica je neuporedivo bolja i tješnja od njene. Jednom rukom sam joj dražio pizdu a drugom čmar… Sve prste je polizala…. Starija ćerka otišla je u Graz na fakultet, Martina stigla do četvrtog gimnazije. Ne sjećam se kad je zadnji put bio u ženskim ustima, a Tonka je jako dobro znala šta radi, jer sam uskoro počeo svršavati.

Next

Bosanske erotske price websites at PressAboutUs

Bosanske erotske price

Dodao je kako mu je malo koja žena tako dobro pušila kurac kao ja. I taman se ja dobro zahuktam, a on se okrene i pokrije. U jednom momentu Edin je mamu otpratio do wc-a. Nisam mogao da se ne nasmesim. Narednih desetak minuta se nije čulo ništa drugo osim udaranja njene guze po mojim preponama, našeg sve glasnijeg stenjanja i njenog povremeno cviljenja.

Next

Pojebao sam pohotnu susjedu

Bosanske erotske price

Ustvari više je to bilo milovanje nego drkanje. Polako sam je položio na leđa i krenuo da joj sisam klitić. Njegov vlažni jezik u meni je ponovo izazvao buru uzbuđenja. Krenuli smo prema gradu po kombi. Potom me pitao sjećam li se da sam mu pušio kurac. Ratapeli smo svoj šator i uživali u prelijepo priirodi. Ono sto moras da uradis jeste da jako, jako pazis kada joj to budes svlacio, tamo u krevetu.

Next

Istinite priče

Bosanske erotske price

Čudio se što ja uopće radim u ovom mjestu. Kiselo se nasmijala dok je to govorila. Trgovina, nekoliko kafića, postolar, expres izrada ključeva, slastičarnica i hotel koji nije bio u funkciji. Dodirnuo sam je ovlaš prstima, a onda kažiprstom malo ušao u nju. Iako se Edin pravio kao da se nećka ipak je rado prihvatio poziv.

Next

Erotske Price v2: Moja mama, nifomanka, i ja na izletu u Bosni (2. dio)

Bosanske erotske price

To što je Edin imao među nogama nije bio kurac, to je bila kurčina i pol. Pola glavića bilo je već u prelijepoj toplini, trnci su mi prolazili kroz tijelo. Ponudio se da nas on odveze svojim autom a sutradan će doći po mene i vratiti me u grad kako bi vratio kombi. Ma, to da te vise ne boli a on ti se tamo pozadi nabija bas ti nekako dodje fino i pocnes da uzivas. Kćer i sin su se udali i oženili, te žive u gradu, a povremeno vikendima navrate na roštilj i slično.

Next

Da sam ja neko

Bosanske erotske price

Mama je bila naslonjena uza zid i pušila. U subotu odmah nakon ručka mama se krenula uređivati za večernji izlazak. Juna, pisalo je ovako: -11 i 15 noću. Jedva da joj zavucem, a ona pocne da se trese i ne prestaje. Ta igra je jednostavno postala naš ritual. Šaputali smo jedno drugom na uvo.

Next

Pojebao sam pohotnu susjedu

Bosanske erotske price

Bila je to stvarno duga sedmica. To sam zapamtio još iz studentskih dana. Martina je došla u moju sobu desetak minuta nakon razgovora sa majkom. Jednu noć gledajući na tv-u porno oglase odlučio sam da pustim sms …glasilo je ovako…. Kuća fino uređena i ugodna za život. Prihvatila ga je s obe ruke i poljubila.

Next